Skip to content

Erhvervsbyggeri

Virksomheder_652x170pxl

Vi bygger for virksomheder og udarbejder gerne både prisoverslag eller tilbud på et nyt erhvervsbyggeri.

Vi har f.eks. bygget:

  • Fabrikshaller
  • Kontorbygninger
  • Domiciler
  • Landbrugsbygninger og stalde
  • Garageanlæg
  • Lagerhaller

Har du fokus på lavt energiforbrug
Et lavt energi og ressourceforbrug vil være et markant markedskrav i tiden fremover. Den dag et byggeri – en erhvervsejendom – skal sælges er det afgørende for prisen at byggeriet kvalitet og driftsomkostninger svarer til markedskravene.

Læs mere her om de 4 energiklasser, som vi er i stand til at bygge.

Thyholm Murer har både viden, kompetencer og teknologi til at bygge med markant lavere energiforbrug end markedet er vant til. Vi har også fokus på et godt indeklima, da det vil forbedre produktiviteten for medarbejderne.

Du bestemmer selv hvor meget energi du vil bruge på selve byggeriet. Thyholm Murer håndterer gerne hele processen fra det færdige byggeri er aftalt og den endelige pris er accepteret – til det nøglefærdige byggeri står klar til indflytning.

 

037 copy

IMG_7745 copy

øg i vores referencer her

 

Thyholm Murer A/S er blevet til en af landsdelens største byggefirmaer og entreprenørvirksomheder og beskæftiger sig blandt andet med anlægs-, jord/beton-, kloak-, smede- og murerarbejde.

Arbejdsområdet er totalentrepriser og hovedentrepriser samt fagentrepriser inden for jord og anlægsarbejde, kloak, belægning, stålkonstruktioner og murer arbejde.

Herudover bygger vi mange enfamiliehuse og etageboliger samt byggerier for virksomheder, boligselskaber, institutioner, for det offentlige Danmark.

--