Skip to content

Boligbyggeri og etageboliger

Erhverv_652x170pxl

Thyholm Murer A/S har siden starten bygget mange forskellige etageboliger. Vi har bygget både 2- og 4-familiehuse samt flere etageejendomme for boligselskaber. Mange har været arkitekttegnede, mens andre er udviklet i dialog med boligforeningen eller bygherren.

Etageboliger er en stor investering og skal også være en god forretning – uanset om lejlighederne er til udlejning eller til salg. Derfor er det vigtigt at resultater bliver godt, det kan Thyholm Murer være behjælpelig med at sikre.

Vi kan sørge for gennemførsel af projektet fra idé til aflevering.

Vi rådgiver gerne også om hvilken energiklasse, der skal bygges i. Der kan være store fordele i at tænke energibesparelser ind i projektering af et nyt etagebyggeri.

Thyholm Murer A/S har bl.a. sammen med specialiserede rådgivere gået forrest når det gælder lavenergi og passivhus-byggeri i Danmark.

 

4 energiklasser

Vi bygger i 4 forskellige energiklasser

Du vælger selv hvor meget energi du vil bruge.

Vores 4 energiklasser

  1. E2015
  2. E2020
  3. E2020+
  4. E2020+ Passiv

Læs mere om vores 4 energiklasser her

Forside HBJ boliger kopi

Søg i vores referencer her

Thyholm Murer A/S er blevet til en af landsdelens største byggefirmaer og entreprenørvirksomheder og beskæftiger sig blandt andet med anlægs-, jord/beton-, kloak-, smede- og murerarbejde.

Arbejdsområdet er totalentrepriser og hovedentrepriser samt fagentrepriser inden for jord og anlægsarbejde, kloak, belægning, stålkonstruktioner og murer arbejde.

Herudover bygger vi mange enfamiliehuse og etageboliger samt byggerier for virksomheder, boligselskaber, institutioner, for det offentlige Danmark. 

--