Skip to content

Om os

P1030425 kopi

Thyholm Murer bygger ud fra visionen om det optimale byggeri i balance mellem lavt energiforbrug og en attraktiv pris.

Visionen er, at skabe sunde livsrum for mennesker – i hjemmet og på job – med godt indeklima og fokus på lavt energiforbrug.

Det handler for os om kombinationen af rummelighed, arkitektur, lys, funktioner, bedre indeklima, mindre energibehov, mindre miljøbelastning og velovervejet økonomi.

Vi har bygget på kvalitet siden 1981, og hvor det har været muligt, har vi tænkt reduktion af energiforbrug ind i byggeriet.

Thyholm Murer gør en forskel på markedet:

Vi har stor erfaring med lavenergi- og passivhuse

Vi er i stand til at bygge i 4 forskellige energiklasser – som definerer som:

  • E2015
  • E2020 Lavenergi
  • E2020 Passiv-hus
  • E2020+ Super lavenergi, hvor vi kan anvende nyeste teknologier for at opnå størst mulig reduktion i energiforbruget.Vi kan indtil udgangen af 2014 også bygge efter BR10 byggereglementet, hvis det ønskes.

Download brochure vedr. Type 4 energikoncept HER

Vi er en solid virksomhed med tradition for kvalitet og en klar vision om at opnå en god balance mellem et attraktivt prisniveau og et lavt energiforbrug. Thyholm Murer A/S har opnået kreditvurdering AAA.

komforthusene_09242008_57_print quality kopi

Thyhom Murer byggede verdens første fuldmurede passivhus i 2008.

Thyholm Murer er medlem af Dansk Byggeri Thyholm Murer er medlem af byg garenti ordningen Certificeret Passivhusdesigner_Certified Passiv House Designer
passivhus-nordvest-logo Thyholm Murer er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol

 

Thyholm Murer A/S er blevet til en af landsdelens største byggefirmaer og entreprenørvirksomheder og beskæftiger sig blandt andet med anlægs-, jord/beton-, kloak-, smede- og murerarbejde.

Arbejdsområdet er totalentrepriser og hovedentrepriser samt fagentrepriser inden for jord og anlægsarbejde, kloak, belægning, stålkonstruktioner og murer arbejde.

Herudover bygger vi mange enfamiliehuse og etageboliger samt byggerier for virksomheder, boligselskaber, institutioner, for det offentlige Danmark. 

--