Skip to content

Thyholm Murer i dag

P1030436 kopi

En af landsdelens største entreprenører fik 1. oktober 2013 ny ledelse. Thyholm Murer A/S har gennemført et generationsskifte og sønnerne Dan og Rasmus Gravgaard har nu overtaget ledelsen af virksomheden og de 65 medarbejdere.

Poul Erik Gravgaard, der grundlagde firmaet i 1981 sammen med sin kone Lene, overlader nu roret til sønnerne Dan som direktør, og Rasmus som projekt- og byggeleder.

– Vi har mange spændende ordrer og opgaver foran os. Vi er vokset op med selvstændige forældre og har set dem udvikle virksomheden. Det vil min bror og jeg gerne bygge videre på – også selvom vi ved, hvad det kræver af os, siger Dan Gravgaard, som i de sidste fem år har arbejdet i familiens virksomhed.

Thyholm Murer startede som et enkeltmandsfirma for 32 år siden og har gennem årene vokset støt og stabilt, og er i dag en af Vestjyllands største entreprenørvirksomheder.

Mange ansatte har været med næsten hele vejen, og der har været både 20, 25 og 30 års jubilæer blandt medarbejderne.

Arbejdsområdet er total- og hovedentrepriser samt fagentrepriser inden for jord, kloak, belægning, stål og murer. Lige fra starten har kvalitet været nøglen til udvikling af virksomheden, og det dokumenteres af en lang række spændende byggerier og gode referencer fra hele Danmark – dog primært fra det nordvestjyske område.

Interessen for lavenergi- og passivhuse har altid været i virksomheden, og det er grunden til, at Thyholm Murer i dag er en af pionererne inden for byggerier med lavt energiforbrug, og har adskillige lavenergibyggerier bag sig. I 2008 var firmaet bl.a. med til at bygge verdens første fuldmurede passivhus – et enfamiliehus i Vejle.

Og visionen om at udvikle lavenergi- og passivhusbyggeriet i Danmark bliver ikke mindre gennem generationsskiftet, da både Dan og Rasmus brænder lige så meget for at tænke energibesparelser ind i alle former for byggerier som Poul Erik. Dan er bl.a. certificeret som passivhus-designer.

– Det giver os viden og kompetencer om blandt andet energidesign, indeklima og nye byggetekniske metoder. Vi tror på det energirigtige byggeri og satser på det. De gode ting fra passivhus-tankegangen kommer også kunderne til gode igennem bedre rådgivning, forklarer Dan og Rasmus samstemmende.


Historien bag

Thyholm Murer A/S blev grundlagt i 1981 af Poul Erik Gravgaard og i september 2013 tog sønnerne Dan og Rasmus over. Generationsskiftet ændrer ikke på den grundlæggende vision i virksomheden eller fokus på kvalitetsbyggeri med lavt energiforbrug.

Firmaet har sit hovedsæde i Hvidbjerg på Thyholm, der ligger centralt mellem Holstebro og Thisted. Firmaet råder desuden over lagerkapacitet flere steder i det primære geografiske arbejdsområde.

thyholm_logo_word flovlevvej

Thyholm Murer A/S er blevet til en af landsdelens største murer- og entreprenørvirksomheder og beskæftiger sig blandt andet med anlægs-, jord/beton-, kloak-, smede- og murer- arbejde.

Firmaet kendetegnes ved høj faglighed, lige fra ledelsen til håndværkerne på byggepladserne. Mottoet har i alle årene været ”Vi bygger på kvaliteten”.

Thyholm Murer A/S anvender nyeste tekniske hjælpemidler både i form af it-udstyr, og maskiner. Medarbejderne er som en selvfølge fagligt opdateret inden for deres arbejdsområder.

Stor faglig kunnen og selvstændighed er beskrivelsen på en typisk medarbejder hos Thyholm Murer A/S og har mange rutinerede og kompetente håndværkere med årtiers anciennitet. Samtidigt er firmaet beviste om vigtigheden af at have dygtige lærlinge. Gennem årene er der uddannet mange unge mennesker til dygtige håndværkere.

Det er den solide baggrund af erfaringer og ekspertise, et professionelt netværk af dygtige samarbejdspartnere og ikke mindst de mange færdige byggerier og tilfredse kunder, der dokumenterer, at Thyholm Murer bygger på kvalitet.

Søg i vores referencer her

--