Skip to content

Enfamiliehuse

Enfamilie_652x170pxl

Thyholm Murer A/S har gennem årene udført mange enfamiliehuse. Mange har været arkitekttegnede, mens andre er udviklet i dialog med familien eller bygherren.

Thyholm Murer er ikke et typehusfirma, vi bygger netop det du ønsker.

Boligen er den største investering i mange personers liv. Derfor er det vigtigt at resultater bliver godt, det kan Thyholm Murer være behjælpelig med at sikre.

Vi kan sørge for gennemførsel af projektet fra idé til aflevering.

Kontakt os gerne for råd og vejledning.

Ender beslutningen med at det ikke bliver et nyt hus, så rådgiver vi gerne om muligheder for om- og tilbygning samt energirenovering af jeres eget hus eller et ”brugt” hus.

Thyholm Murer A/S har bl.a. sammen med specialiserede rådgivere gået forrest når det gælder lavenergi og passivhus byggeri i Danmark.

Kontakt os for en uforpligtigende snak.

IMG_1355 kopi

 

IMG_1175 kopi

Søg i vores referencer her

 

Thyholm Murer A/S er blevet til en af landsdelens største byggefirmaer og entreprenørvirksomheder og beskæftiger sig blandt andet med anlægs-, jord/beton-, kloak-, smede- og murerarbejde.

Arbejdsområdet er totalentrepriser og hovedentrepriser samt fagentrepriser inden for jord og anlægsarbejde, kloak, belægning, stålkonstruktioner og murer arbejde.

Herudover bygger vi mange enfamiliehuse og etageboliger samt byggerier for virksomheder, boligselskaber, institutioner, for det offentlige Danmark. 

--